FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

plan elektro instalacije od zastave 850

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

plan elektro instalacije od zastave 850

Postaj by Gost on pon lis 05 2009, 17:47

DALI MI NETKO MOZE NABAVITI PLAN OD INSTALACIJE ZA FICU 850 GOD.84

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Re: plan elektro instalacije od zastave 850

Postaj by Gost on uto lis 06 2009, 11:37

HEJ JOLE HVALA TI PUNO ZA PLAN......AKO TI TREBA IMAM PLAN OD FIAT-a600...ako netko treba::::

vidim da si iz pazina..imamo kucu u umagu pa mozda te i vidim negdje na cesti u tvom ficeku......

Zadnja promjena: jole; uto lis 06 2009, 15:58; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Nepotreban citat)

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Re: plan elektro instalacije od zastave 850

Postaj by Gost on uto lis 06 2009, 15:53

A čisto sumnjam da ćete me vidjet u Umagu, dva razloga, više ne živim na onom području, bio jedno duže vrijeme, a drugi je taj da fićo čeka bolje dane u garaži da ga počnem sređivat, trenutno imam nešto stambeno za riješit a on neka čeka. Da da iz malog gradića Pazina sam Vam ja.

E vidite kolega plan elektro instalacije je već postojao u podforumu, trebalo je samo malo pronjuškat. Ako imate shemu koja bi nekome mogla pomoći naravno najbolje ju je okačit na forum, po pravilima naravno.
Zaključavam temu.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics